onderwijs en maatschappij

Informatie over alle vakgebieden en (hobby-) onderwerpen waarover men opleidingen en cursussen geeft, MBO tot HBO-niveau.   Kent u zelf een goede website? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot het aanmelden van een website. Klik hier.


Loading
meteen naar: 

online media

organisatie

De vereniging van universiteiten (VSNU)

Nederlandse organisatie voor het versterken van de maatschappelijke positie van het wetenschappelijk onderwijs en onderzoek.


Universiteit.nl

de portal voor de universiteitenUniversiteit: de website universiteit.nl geeft toegang tot elke universiteit in Nederland en tot universiteiten in het buitenland.


Universitaire Opleidingen vergelijken?

bekijk de UniversiteitenMeer weten over Universitaire Opleidingen?


Dé startpagina voor studenten

De website met links en informatie voor studenten in Nederland.


Overzicht Buitenlandse Universiteiten

Buitenlandse universiteiten.


IB Groep

Studifinanciering


opleiding

Travel and Tourism Research Association

“Health, Wellness and Tourism – healthy tourists, healthy business?”


Visitor Studies

Bezoekersstromen veroorzaken allerlei effecten; gewenste en ongewenste. Het lectoraat Visitor Studies (VS) benadert deze effecten vanuit een kwalitatieve, multidisciplinaire invalshoek en richt zich op de analyse, het genereren en beheren van gewenste effecten van bezoekersstromen met behulp van de binding, beleving en verleiding van bezoekers.


Verkeer & Stedenbouw

De vakgebieden Verkeerskunde en Stedenbouwkunde hebben zich altijd als afzonderlijke vakgebieden ontwikkeld. Samen staan zij aan de basis van de ruimtelijke invulling van de stedelijke openbare ruimte. Een plek waar werken, recreëren, wonen en verkeer samenkomen en waar de mens centraal staat.


Centre for Sustainable Tourism and Transport

Sustainable Tourism and CSTT Tourism is a large and fast growing sector.


MBA-REFM

International MBA Real Estate and Facility Professional


hintz, beste, plaats, starten, online, media, organisatie, opleiding, universiteitinformatie, vakgebieden, hobby, onderwerpen, waarover, opleidingen, cursussen, geeft, hboniveaunbspnbspkent, goede, website, gebruik, mogelijkheid, aanmelden,