gezondheid en fitness

Een van de eerste wensen die mensen uiten is een goede gezondheid. Gezonde voeding maar ook bewegen helpt hierbij. Ook kan een goede gezondheid financiele voordelen hebben voor uw zorgverzekering. Bijna alle zorgverzekeraars in Nederland zijn actief op het gebied van voorlichting over gezondheid, fitness, gezond eten, gewicht verliezen, het verbeteren van uw conditie en verder alles wat. Het complete overzicht voor mannen en vrouwen die gezondheid belangrijk vinden.  Kent u zelf een goede website? Maak dan gebruik van de mogelijkheid tot het aanmelden van een website. Klik hier.


Loading
meteen naar: 

algemeen

Body+

Hoe hou je je lichaam in conditie? Vindt het hier.


Smartphone polis

Verzeker voordelig tot een jaar na aankoop, uw smartphone, tablet of laptop. Profiteer van een ruime dekking, snelle service en bepaal zelf of u diefstal wilt meeverzekeren.


(online) winkel


onbeperktgeldverdienen.nl
Farmaline.nl Aambeien & zware benen Wilt u op uw voeding letten ter verzorging van uw aambeien en zware benen? Neem dan beslist in deze categorie een kijkje. Hier vindt u tal van voedingssupplementen die u helpen tegen de symptomen van aambeien, spataders en zware benen. Veel van deze producten zijn op basis van heilzame kruiden.
Farmaline.nl Acne Acne Vulgaris is beter gekend als puistjes. Meestal treedt acne op in de puberteit. Voornamelijk bevinden de puisten zich in het gezicht, maar ook op de rug of andere plaatsen. Acne Rosacea is een variant die bij volwassenen voorkomt. Het openkrabben van acne kan leiden tot littekens. U kunt hier online een doeltreffende behandeling tegen acne vinden onder de vorm van een zalfje, gel of lotion.
Farmaline.nl Afslanken U wilt snel en snel afslanken, een platte buik hebben of je benen en billen vermageren? Dan zit je beslist goed bij deze categorie. U vindt hier allerlei voedingssuplementen om af te vallen. Niet alleen zijn er tal van maaltijdvervangers die je gezond en snel helpen vermageren maar ook vetverbranders, vochtafdrijvers, etc. Help je dieet een handje met één van de producten hieronder.
Farmaline.nl Allergieproducten Medicijnen om een allergie of de symptomen van een allergie tegen te gaan vindt u onder deze rubriek. Er zijn onder andere producten terug te vinden tegen huisstofmijt, dieren (katten, honden, paarden,...), hooikoorts, pollen, etc. Voor huidallergieën zoals een muggenbeet, zonneallergie, jeuk, contactallergie, etc. zijn er beschikbare middelen te verkrijgen. Zowel tabletten, zalfjes als oog-en neusdruppels zijn verkrijgbaar.
Farmaline.nl Anti-insecten Een vervelende en irritante jeuk die vooral in de zomer voorkomt zijn de steken en beten van insecten en ongedierte. Onder deze sectie vindt u zalf om deze jeuk te bestrijden.
Farmaline.nl Anti-Luizen Luizen of neten zijn kleine parasietjes die zich aan het haar vasthechten en zich 3 tot 6 keer per dag voeden met het bloed van hun gastheer. Luizen of vlooien kunnen bij iedereeen voorkomen, ongeacht afkomst, hygiëne of sociale klasse. Enkel door direct contact kunnen luizen van gastheer wisselen: ze kunnen niet springen of vliegen. Maar ze zijn makkelijk te bestrijden. Als behandeling tegen luizen kun je een anti-luizenmiddel gebruiken zoals een shampoo of spray.
Farmaline.nl Antioxidant Antioxidanten zijn belangrijke stoffen voor een gezonde stofwisseling van het lichaam en zijn in alle cellen aan te treffen. Zij neutraliseren schadelijke stoffen in het lichaam. Door het gebruik van de voedingssupplementen die onder deze categorie vallen kun je het aantal nodige antioxidanten verhogen. Gebruik één van de tabletten of capsules om je levenskwaliteit aanzienlijk te verhogen.
Farmaline.nl Anti-Zweet Als u last heeft van overmatig zweten kan u één van de vele anti zweet middelen gebruiken. Er bestaan vele vormen van anti zweet producten: deo, spray, pleisters en okselpads. Al deze producten tegen zweet zijn ontworpen voor zweet onder de oksels, maar ook tegen zweetvoeten, bedoeld om de hinderlijke zweetgeur tegen te gaan.
Farmaline.nl Baby Onder deze categorie vindt u tal van huidverzorgingsproducten terug voor uw baby. Met deze producten krijgt uw baby een zachte en stevige huid. Deze sectie is zeker een kijkje waard als uw baby een droge of rode huid heeft. Bij eczeem vindt u hier het geschikte product om uw baby's huid te verzorgen.
Farmaline.nl Diabetes Onder deze rubriek vindt u op maat gemaakte voedingssupplementen voor diabetici, of ook gekend als suikerziekte. Deze supplementen zijn een goede aanvulling op het aangepaste dieet voor diabetes. Ideaal dus om de suikerbalans onder controle te houden. Een goede behandeling van diabetes start bij een goed en evenwichtig voedingspatroon.

gezondheid

mens health

televisie

rtlgezond

zorgverzekering

cz
zilveren kruis
vgz
unive
agis
fbto
fx zorgverzekering

Vergelijk goedkope zorgverzekeringen en vind de goedkoopste zorgverzekering. De premie van iedere zorgverzekering in 1 overzicht.


jongeren zorgverzekering
verzekeringssite.nl

Alle zorgverzekeringen 2009? Online vergelijken en afsluiten.


menzis
independer

Vind eenvoudig de goedkoopste zorgverzekering met de beste dekking door alle zorgverzekeringen te vergelijken


Zorgverzekering vergelijken

Op deze site vind je een overzicht van verschillende zorgwijzers onderverdeeld per categorie. Alle zorgwijzers zijn ingesloten in een PDF bestand. Zeer informatief en zeer uitgebreid. Echt even kijken!


Overstappen.nl

Overstappen.nl is dé objectieve vergelijk- en overstapservice. Wij vergelijken alle producten van energieleveranciers, internetproviders en zorg- en autoverzekeraars en helpen consumenten met het maken van de beste keuze die bij hen past. Onze aanbiedingen zijn vaak voordeliger dan bij de aanbieder zelf. Consumenten kunnen bij ons online bestellen inclusief een zorgeloze overstapservice.


Link op uw website

Zorgverzekering.net is een van de grootste onafhankelijke vergelijkingssites met honderden bezoekers per dag, waar consumenten de verschillende zorgverzekeringen met elkaar kunnen vergelijken. Consumenten informeren zich op Zorgverzekering.net over alles omtrent zorg en zorgverzekeringen.


Studenten Zorgverzekering

een onafhankelijke vergelijkingssite met name voor jongeren.


online media

movies2move

fitness thuis

fitness@home
fitness training saai?
Wii Fit Yoga Pose Overview
Fitness & Wellness specialist

FitnessLifeGezondheid.nl is gespecialiseerd in Infaroodcabines, Saunas, Jacuzzis, Life Fitness apparatuur, Spas en Whirlpools en is officieel dealer van alle bekende en kwalitatief hoogwaardige fitness- en wellnessmerken zoals bijvoorbeeld LifeFitness, 4seasonsspa, Infrasmart, Power Plate en Concept2.


sport/fitness school

de pelikaan
health city

eten | drinken


gezondheid

fitness-island
fitness
fitness apparaten
Stoelmassage in bedrijf

Bedrijfsmassage biedt voor bedrijven diverse mogelijkheden om de gezondheid van medewerkers op een beter peil te brengen en te houden. Massage in Bedrijf verzorgt stoelmassage op elke locatie in Nederland.


Doorliggen.nl

Op doorliggen.nl vindt u tips en producten om doorliggen of zitten te voorkomen. Doorliggen kan ontstaan als de huid te lang onder druk staat. Teveel druk op de huid ontstaat als u (noodgedwongen) te lang in één houding zit of ligt of onderuit zakt in bed of stoel.


NLdamp.nl

E sigaretten en accessoires voor e sigaretten.


Gezond-lichaam.com

Lichaam en voedingsadvies en tips voor het hele lichaam en hele gezin


hintz, beste, plaats, starten, algemeen, lifestyle, online, winkel, bladen, evenement, gezondheid, televisie, zorgverzekering, online, media, fitness, thuis, sportfitness, school, drinkeneen, eerste, wensen, mensen, uiten, goede, gezondheid, gezonde, voeding, bewegen, helpt, hierbij, goede, gezondheid, financiele, voordelen, hebben, zorgverzekeringbijna, zorgverzekeraars, nederland, actief, gebied, voorlichting, gezondheid, fitness, gezond, gewicht, verliezen, verbeteren, conditie, verder, alles,